info@simakish.com 021-91300992 034-32617934

تولید نرم افزار سفارشی

تولید نرم افزار سفارشی تخصص ماست. تیم فنی متخصص، با تجربه و چابک شرکت فناوران گستر سیماکیش با تسلط بر فناوری های روز، در همه مراحل نیازسنجی، طراحی، پیاده سازی، استقرار و پشتیبانی در کنار شما خواهد بود تا نیازمندی های نرم افزاری سازمان خود را به بهترین شیوه برطرف کنید. در مسیر تولید نرم افزار همواره کیفیت، کارایی، امنیت و تجربه کاربری مطلوب سرلوحه کار ما قراردارد همانطور که در بخش‌های طراحی سایت و ساخت اپلیکیشن گفته شد، امروزه سازمان‌ها با استفاده از فضای اینترنت و دستگاه‌های هوشمند به دنبال کسب مزیت‌های رقابتی نسبت به رقبای خود هستند. سازمان‌های مختلف نسبت به نیازشان در استفاده از محیط اینترنت می‌تواننداز نرم‌افزارهای با قالب مشخص استفاده کنند یا می‌توانند به تولید نرم افزار سفارشی بپردازند. هر کدام از این روش‌ها مزایا و معایبی دارد که کارفرما با توجه به آن‌ها باید درباره نوع ساخت نرم افزار تصمیم‌گیری کند. در این بخش به تولید نرم افزار سفارشی پرداخته خواهد شد، که متخصصین این بخش در شرکت ما، افرادی بسیار با مهارت و سابقه درخشان در این حوزه می‌باشند. تولید نرم افزار سفارشی مناسب سازمان‌ها و شرکت‌هایی است که ایده‌های بکر و ناب دارند. و پیاده‌سازی آن ایده‌ها روی قالب‌های از پیش نوشته شده و آماده ممکن نیست. یا اینکه نرم افزارهای موجود در بازار امکانات مورد نیاز کاربران را پوشش نداده و یا با روند خاص کاری آنها مطابقت نداشته باشد. پس باید به سراغ برنامه نویسی صفر تا صد نرم‌افزار بپردازند تا بتوانند طرح‌های خود را در سایت یا اپلیکیشن اختصاصی خود پیاده کنند. فرآیند تولید نرم افزار سفارشی، فرآیندی پیچیده، منظم و دقیق است که هر مرحله بایدبا دقت عمل توسط کارفرما و تیم برنامه نویسی انجام شود.

نیاز سنجی و اشتراک گذاری ایده ها

به جرئت می‌توان گفت مهمترین بخش در تولید نرم افزارهای سفارشی بخش نیاز سنجی و اشتراک گذاری ایده‌هاست. در این مرحله که نخستین مرحله از تولید یک نرم افزار اختصاصی محسوب می‌شود، نشستی بین تیم طراحی و برنامه نویسان نرم فزار، و افراد صاحب نظر شرکت که ایده‌ها و خواسته‌های خود از نرم‌افزار را مشخص کرده‌اند برگزار می‌شود. در این جلسه تمامی مطالب مرتبط با کسب و کار مشتری و امکاناتی که باتوجه به شغل مورد نظر می‌توان از نرم افزار انتظار داشت بررسی می‌شود. تمامی ایده‌ها و نظرات از جوانب و زوایای مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرند. انتقادات و پیشنهادات مربوط به هر طرح و ایده بیان می‌شود. همه طرح‌های پیشنهادی بطور دقیق آنالیز می‌شود. و در نهایت ایده‌های قابل پیاده‌سازی و کاربردی مشخص می‌شوند. و در آخر لیست نهایی خواسته‌ها در اختیار شرکت تولیده کننده نرم افزار قرار می‌گیرد. از آنجایی که کلیه فرآیندهای بعدی تولید نرم افزار سفارشی به این بخش مربوط می‌شود، لذا صاحبان مشاغل و صاحب‌‌نظران شرکتشان باید انرژی و زمان زیادی برای این مرحله صرف کنند. آن‌ها با دقت باید تمام امکاناتی که از یک نرم‌افزار توقع دارند را بصورت لیست تهیه کنند. و نکات کلیدی هر آیتم از لیست را کنار آن یادداشت کنند. باید توجه داشت کلیه فرآیندهایی که در نرم افزار اختصاصی آنان قرار است اتفاق بیفتد در این مرحله مشخص می‌شود. در صورتی‌که این مرحله به درستی و با دقت کامل و صرف زمان مناسب بررسی نگردد، صحت کارکرد و کارآیی نرم افزار سفارشی به درستی صورت نخواهد گرفت. در این میان تیم طراحی و برنامه‌نویسی نرم افزار باید در کنار شرکت باشد و به آنان در جهت تحقق اهداف و رویاهایشان مشورت دهد و آیتم‌های اساسی قابل استفاده در نرم افزار، در جهت کسب این اهداف را به آن‌ها معرفی کند. تیم متخصص شرکت فناوران گستر سیماکیش بطور کامل شما را در تحلیل کسب و کارتان و چگونگی تولید یک نرم افزار کاربردی برای آن همراهی خواهد کرد و لحظه‌ای شما را در این مهم تنها نخواهد گذاشت.

طراحی و برنامه نویسی نرم افزار اختصاصی

پس از مشخص شدن خواسته‌ها و انتظارات کارفرما از نرم افزار اختصاصی مجموعه‌اش، کار اصلی شرکت تولید کننده نرم‌افزار آغاز می‌شود. در مرحله طراحی، تیم طراحی و برنامه نویسی شرکت کار ساخت نرم افزار را شروع می‌کند. اولین اقدامی که تیم طراحی نرم افزار باید انجام دهد، طراحی بانک‌های اطلاعاتی، فیلدها، جداول و ارتباطات بین آن‌هاست. پس از اینکه تیم طراحی اقدامات لازم جهت جمع‌آوری و طراحی موارد فوق را انجام داد، نوبت به پیش‌طراحی فرم های نرم افزار سفارشی بر اساس طراحی دقیق بانک اطلاعاتی می‌رسد. حال باید به طراحی اصلی فرم های برنامه و تست ارتباطات بین فرم ها و کل نرم افزار سفارشی پرداخت. بعد از اینکه طراحی اصلی و تست‌های اولیه به پایان رسید باید اقدام به کد نویسی فرم ها و ساختار اصلی برنامه و ایجاد ارتباط بین نرم افزار و بانک اطلاعاتی کرد و در نهایت باید تست اولیه برنامه با ورود داده های فرضی صورت گیرد. پس از تست اولیه، فاز طراحی به پایان می‌رسد.

پیاده سازی

پس از انجام تمامی مراحل و فرآیندهای قبل، به مرحله پیاده سازی نرم افزار می‌رسیم. این مرحله بسته به نوع نرم افزار سفارشی ساخته شده متفاوت است. متخصصین تولید نرم افزارهای سفارشی، باید نوع پیاده سازی نرم افزار رابا توجه به کارکرد و ماهیت نرم افزار انتخاب کنند. تمامی قسمت‌های مربوط به این مرحله بر عهده برنامه نویسان پروژه است. آن‌ها باید با دقت هرچه تمام‌تر کدنویسی و برنامه نویسی نرم‌افزار را انجام دهند و این مرحله را پشت سر بگذارند.

تست و ارزیابی

مرحله بعدی مرحله تست و ارزیابی نرم افزار است. در این قسمت صحت عملکرد بخش‌های مختلف نرم‌افزار ارزیابی می‌شود. علاوه بر آن صحت ذخیره سازی اطلاعات در بانک اطلاعاتی نیز بررسی می‌شود. پس از ارزیابی و تست صحت عملکرد، تمام مشکلات و کاستی‌های احتمالی برطرف می‌شوند و دوباره مرحله تست انجام می‌شود. این مرحله تا زمانی‌که نرم افزار به عملکرد مطلوب نرسد، ادامه می‌یابد. در آخر زمانی که بهترین عملکرد حاصل شد، به مرحله استقرار و توسعه نرم افزار می‌رویم.

استقرار و توسعه

پس از پایان تست و ارزیابی اولیۀ نرم افزار و اتمام مراحل دیباگ و خطایابی نرم افزار سفارشی استقرار و تحویل آن در محیط کار نهایی انجام خواهد گرفت. تمرکز این بخش بر تضمین کارکرد درست نرم افزار برای استفادۀ کاربران نهایی نرم افزار است. در این نقطه از چرخۀ حیات نرم افزار، تمرکز روی بازخورد کاربر در خصوص تنظیم دقیق محصول، پیکربندی نرم افزاری، نصب و نکات مربوط به قابلیت استفاده خواهد بود. طبیعتا در این مرحله که کاربر از نرم افزار استفاده می‌کند، ممکن است نیازهای جدیدی در نرم افزار احساس شود. جهت رفع این موارد و نیازها باید نرم افزار مورد نظر را گسترش و توسعه داد. توسعه نرم افزار باعث تکمیل و استفاده بهینه از آن می‌شود. در نهایت محصول نهایی راه رسیدن به اهداف را برای شرکت سفارش دهنده نرم افزار هموار و میسر می‌کند.

آموزش و پشتیبانی

یکی از ویژه‌ترین و مهمترین فازها در فرآیند تولید نرم افزارهای سفارشی، مرحله آموزش و پشتیبانی از نرم افزار است. در فاز آموزش، نحوه استفاده درست از نرم افزار به کارفرما داده می‌شود و تمام توضیحات مرتبط با بخش‌های مختلف نرم‌افزار بصورت کاملا دقیق و جزء به جزء به ایشان داده می‌شود. و در نهایت نرم افزار به مشتری تحویل داده می‌شود. اما این پایان کار نیست. مهمترین فاز برای ماندگاری یک نرم‌افزار، فاز پشتیبانی است. تمامی نرم افزارها پس از تولید احتیاج به پشتیبانی دارند و اگر پشتیبانی به درستی صورت نگیرد نرم افزار هرچقدر هم که امکانات و قابلیت‌های متعدد داشته باشد و خوب طراحی شده باشد، در نهایت به سمت افول و زوال پیش خواهد رفت. باید در نظر داشت تمامی نرم افزارها نیاز به آپدیت شدن دارند و اگر پس از گذشت مدت زمانی با اشکال روبرو شوند تیم پشتیبانی به راحتی آن مورد را برطرف می‌کند. در این مقاله بطور کامل با مراحل تولید نرم افزارهای سفارشی آشنا شدید. اگر کسب و کارتان نیاز به دیده شدن و استفاده از فضای خاص و ویژه دارد با تیم شرکت فناوران گستر سیماکیش در تماس باشید.

با ما در ارتباط باشید

برای دریافت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید شما می توانید مشکلات مربوط به سامانه را از طریق ایمیل و تلفن تماس شرکت فناوران گستر سیماکیش با ما مطرح فرمائید

تماس با ما